ByAlex nieuwe collectie vliegt de hoek om

JAAAA... ik vlieg. Nieuwe collectie is uit!

 

Laat me je vertellen dat het een beetje een zware rit was om de nieuwe collectie stoffen voor je klaar te krijgen. Maar ze zijn er en ik kan niet meer opgewonden zijn. De inspiratie voor deze collectie met vogelthema komt van mijn zoon. Hij heeft een grote dorst naar kennis van vogels. Zijn favoriet is de zeearend.. Maar die heb ik voor later bewaard ;-). Laten we kennismaken met 'Come Fly with me' en 'I Can Toucan.', onze nieuwe 'baby's' voor ByAlex.

 
Come Fly With Me - ByAlex Playmats

De keuze voor de parketprint 'Come Fly With Me' was makkelijk. Deze vogels staan ​​bekend als erg speels en houden ervan om te bewegen. De speelmat is een zachtroze stof met een herhalende print van papegaaien afgewerkt met een decoratieve contrasterende mintgroene bies.

Onze 'I Can Toucan' is een print met de meest populaire vogel van de Amazone, de Toucan. De speelmat is een diep blauw/groene stof met een herhalende print van palmbomen en toekans afgewerkt met een decoratieve leuke okerkleurige bies.

Deze twee nieuwe stijlen zijn er in grote en kleine speelmatten en kussens. Als je de voorkeur geeft aan een andere maat (alleen voor dat kleine hoekje in de hoek, of voor een bankje in de woonkamer), laat het me weten en ik maak een maat op maat voor je.

 

<tc>Ontdek de volledige byAlex-collectie!</tc>

luxe huishoudelijke artikelen gemaakt om elke dag te laten tellen!

POEFS

YOGAMATTEN

SPEELMATTEN

BEHANG