Onze dag op het strand in de zomer van 2018

We houden allemaal van spelen. Ik hou van de zon, Hella houdt van de golven, de jongens om het zand te graven en mijn man om te chillen. Geen beter uitje met het gezin dan het strand. Ik ben een beetje opgegroeid op het strand, elke vakantie gingen we naar Zoutelande in Nederland. Ik heb dus warme herinneringen aan die plek en de ontspannen sfeer. We hebben de buitenspeelmatten op het strand getest en veel plezier gehad!

Je kunt de Mermaids Tail - ByAlex Playmats Outdoor vinden. En de Coral Island - ByAlex Playmats Outdoor via deze links. Met code: OUTDOOR krijg je bij elke buitenspeelmat een gratis buitenkussen.


 
 
 
 

Een van de eerste ‘beach ready’ dagen dat we er waren. Het zou je niet verbazen dat we onze ByAlex buitenspeelmat hebben meegenomen.

Het was geweldig! Hella rende meteen de zee op en de jongens waren bezig een racebaan te maken met de Way To Play Road. Ik vind het geweldig om ze allemaal blij te zien met het gevoel van eindeloze vrijheid tijdens het hardlopen op het strand.

 

Voor mij was dit ook een kleine test om te zien hoe we de ByAlex Playmats op het strand konden gebruiken. Ik was blij verrast om de kinderen ermee rond te zien rennen, maar ik was 'verkocht' toen mijn man erop in slaap viel. Toen hij wakker werd zei hij: ‘dit is zoveel comfortabeler dan een deken’. Dit moest ik zelf ook proberen.

 

Op het strand zijn is ook leuk voor mij, een minuutje 'me-time' gedurende een hele middag.

En ik weet niet hoe het met jullie zit, maar voor ons is er geen dag op het strand zonder ijs (Soft Gallery UV-shirts).

psst....

Heb je gezien dat de outdoorcollectie water- en weerbestendig is? Je kunt ze zonder zorgen buiten laten staan. Een paar druppels regen kan helemaal geen kwaad. Maar ik raad aan om ze bij hevige regen naar binnen te halen.

 
 

<tc>Ontdek de volledige byAlex-collectie!</tc>

luxe huishoudelijke artikelen gemaakt om elke dag te laten tellen!

POEFS

YOGAMATTEN

SPEELMATTEN

BEHANG