Zes manieren om te spelen: maak je klaar om te rommelen

Kijk mama, kijk hoe sterk ik ben..

Tijdens de eerste vier jaar van het moederschap was ik een echte jongensmoeder; Ik had twee kleine roodharige jongens om me heen rennen. Springen en spelen was wat me het grootste deel van de dag bezig hield. Toen kwam er een klein meisje bij ons gezin en, gek genoeg, bleef het energieniveau thuis alleen maar stijgen. Ze gebruiken altijd hun spieren om te ontdekken hoe sterk ze werkelijk zijn. 

 

Kunnen we nog steeds vechten als ze groter en sterker zijn?

De gekte begon al toen ze baby's waren. We rolden over de vloer, tilden ze in de lucht en deden alsof ze altijd de wedstrijd wonnen (maakte niet uit wat voor soort wedstrijd het was). Het was allemaal leuk en gemakkelijk, althans voor mij. Maar nu ze groter zijn, ben ik soms een beetje onzeker tijdens onze spelgevechten. De oudste is zeven en hij is al behoorlijk sterk. Ben ik sterk genoeg voor hem? En als ik mijn volledige kracht gebruik, zal ik hem dan pijn doen?

Ik heb gekeken hoe ik met kinderen van verschillende leeftijden kon spelen, omdat ik er zeker van wilde zijn dat we nog steeds konden dollen en plezier konden hebben.

 
 

mijn tips om met kinderen van verschillende leeftijden te spelen

Een

Baby's vinden het heerlijk om te bewegen, zolang ze zich maar veilig voelen. Ze vinden het leuk om om te rollen, op de knieën van hun ouders te stuiteren of in de lucht te worden getild. Het is het beste om het rustig aan te doen met baby's, om blessures te voorkomen. Ze houden ook van een goede knuffel, en ik weet zeker dat jij dat ook doet.

Twee

Vang me als je kunt is een leuk spel. Of ronddraaien, dansen, radslagen maken en salto's maken. ByAlex speelmatten zijn gemaakt voor al dit soort gekke bewegingen. Het is ook een geweldige plek om ze aan te moedigen hun kracht en grenzen te testen.

Drie

Kinderen op de basisschool zijn het meest ruig. Ze spelen graag samen, maar ze zijn ook in voor speelgevechten met mama en papa. Het is een geweldige manier om ze te helpen al hun energie en emoties los te laten die ze in de loop van de dag hebben opgebouwd.


 

Wat doe je het liefst op de speelmat?

ByAlex Playmats zijn perfect om samen te spelen, chillen, lezen en rondspringen, op elke leeftijd. Creëer de perfecte speelkamer en leeshoek voor je kinderen door een handgemaakte ByAlex speelmat toe te voegen. Je kunt er zelf een gebruiken, of je kunt de meest geweldige speelruimte creëren door meerdere speelmatten bij elkaar te leggen. Combineer ze met onze knusse kussens voor een comfortabele ruimte om te gamen en te chillen.

 
 

xoxo
Alex

 

 

    Shop de look 

.

Explore the full byAlex collection!

luxurious home ware made to make each day count!

POUFS

YOGA MATS

PLAYMATS

WALLPAPER

Top Products