Wandelen in een winterwonderland

Voelt Kerstmis nog mijlenver weg, of zijn de cadeaus en diners stressvol?

 

Drukke vakanties kunnen het moeilijk maken om samen quality time door te brengen. Als ouders zijn we zo druk bezig met het organiseren van alles rond de winterfestiviteiten, dat we vaak vergeten een pauze te nemen. Je weet wel, leun achterover en ontspan samen met onze familie.

Wat je ook van plan bent of wilt kopen, vergeet niet dat tijd samen doorbrengen het belangrijkste is. Koekjes bakken, naar buiten om blaadjes te verzamelen of een potje voetbal te spelen. Kruip dan lekker op de bank en kijk samen als gezin een film.

Serieus, wanneer was de laatste keer dat je helemaal niets deed, je kinderen je onverdeelde aandacht gaf of wat een-op-een tijd met je vrouw of man had?

 

Zo kan mijn winterwonderland je helpen wat vaker te ontspannen

Al mijn speelmatten zijn ontworpen om meer momenten te creëren waarin de nadruk ligt op samen spelen, lezen of dutten. Ik heb er nu een speciaal voor de komende feestdagen ontworpen.

Laat me je voorstellen aan de nieuwste toevoeging aan mijn familie: de limited edition ByAlex Winter Wonderland-speelmat, perfect voor al die middagen die je binnen doorbrengt. Zoals je kunt zien, zijn mijn kinderen dol op deze mat.

Waarom heb ik deze speciale editie mat gemaakt?

Stel je eens voor dat je een magisch winterwonderland verkent op deze speelmat, of terwijl je het bijpassende kussen knuffelt. Dit is zo'n geweldige en eenvoudige manier om de kinderen kennis te laten maken met alle leuke aspecten van de winter; van sneeuw, tot schaatsen, warme chocolademelk drinken of gewoon door het bos dwalen. Luister goed, terwijl hun vingers de kronkelende wegen volgen en de verhalen de verschillende personages tot leven brengen.

 
 

Over warme chocolademelk gesproken 

Deze speelmomenten zijn het leukst in combinatie met een hete pot cacao. Dus pak je kleintjes bij de hand en nestel je samen voor een maximaal effect. Hieronder heb ik ook mijn favoriete recept voor peperkoekkoekjes opgenomen. Het is een geweldige manier om als gezin een band op te bouwen, maar ze zijn ook erg lekker. Ik vind het moeilijk om weg te blijven van de koekjestrommel, maar dat hoort toch ook bij Kerstmis?

 
 
 

Hier is dat recept, veel bakplezier!

Heeft u wat extra tijd? Probeer deze heerlijke peperkoekkoekjes te maken. Dit is absoluut mijn favoriete recept van Rens Kroes, maar ik gebruik gewone bloem en voeg twee extra theelepels bruine suiker toe. De kinderen zijn gewoon dol op ze. Geloof me, ik spreek uit ervaring.

 

xoxo Alex

 
 

    

    Shop de look 

 

<tc>Ontdek de volledige byAlex-collectie!</tc>

luxe huishoudelijke artikelen gemaakt om elke dag te laten tellen!

POEFS

YOGAMATTEN

SPEELMATTEN

BEHANG