De vernieuwde byAlex shop is live! 

Yes - het is zover - onze vernieuwde webshop is live. In een nieuw jasje, maar met name met een veel groter aanbod

De service die je van byAlex gewend bent, is en blijft een absolute prioriteit. Jij staat bij byAlex centraal. Daarbij wil ik vernieuwend blijven, innoveren en inspireren. Met trots vertel ik je dan ook meer over de reis die byAlex, dankzij jou!, de afgelopen jaren heeft afgelegd.

speelmat byalex

Van kindermerk tot lifestylemerk

In 2016 startte ik ByAlex. Na een aantal jaren bij de overheid te hebben gewerkt en al een tijdje niet lekker in mijn te zitten, zegde ik zonder back-up plan mijn baan op. Ik was op dat moment zwanger van ons derde kindje en ik besloot te gaan doen wat ik het liefste wilde doen: mooie, ethische en kwalitatieve lifestyle producten maken voor een liefdevol thuis met kinderen.

Vanaf het moment dat ik mijn hart volgde, voelde ik me relaxter en had ik eindelijk weer tijd voor mijzelf en mijn gezin.

De kids collectie bestond vanaf de start voornamelijk uit fijne en zachte foam speelmatten. Gemaakt voor je kind om eindeloos op te spelen en te ontdekken. Om lekker een boekje op te lezen, hutten mee te bouwen of met ander speelgoed op te spelen. Maar vooral ook geschikt om samen op te spelen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat samen spelen essentieel is voor de ontwikkeling van een kind.

En hoewel de ByAlex kids items voor kinderen zijn gemaakt, zijn ze altijd stijlvol ontworpen voor ouders zoals jij en ik. Want laten we eerlijk zijn, het liefst wil je dat het speelgoed van je kinderen ook naadloos in je zorgvuldig gekozen interieur past.

Een kleine fast forward; ByAlex groeide hard in het binnen- en buitenland en de leukste items, zoals poefjes, posters en zitballen, werden aan de kindercollectie toegevoegd. Daarmee werd ByAlex een heus lifestyle merk. 

Ondertussen leerde ik steeds beter voor mezelf te zorgen. Om zo nu en dan écht even tijd te nemen voor mezelf. Ik leerde dat dit niet egoïstisch is, maar dat ik hierdoor juist een fijnere moeder en partner kon zijn. 

Yoga bleek mij de ultieme ontspanning te bieden. Van lichaam tot geest en ziel. En zoals iedere yogi en yogini weet, is een goede yogamat heel belangrijk het comfort van ons lijf. Gelukkig wist ik inmiddels preciés hoe ik een luxe, stijlvolle en comfortabele foammat van hoge kwaliteit maak, en zo groeide ByAlex tot wat het nu is: een premium lifestylemerk met ethisch geproduceerde kids-, yoga- en homeware items voor mannen en vrouwen die van ieder moment een bijzonder moment willen maken.yoga mat byalex

Ontdek de nieuwe yogacollectie

Van luxe yogamatten tot meditatiekussens Van luxe yogamatten tot meditatiekussens- en poefjes - we’ve got it all. Onze yogamatten excelleren op alle gebieden. Van comfort tot grip en van een optimale grootte tot goede demping. Bovendien zijn alle yogamatten ethisch geproduceerd en volledig in de EU gemaakt van de beste materialen. Bekijk de yogacollectie nu

De finishing touch voor je interieur

Met de stijlvolle homeware- en lifestyle-items van byAlex maak je van jouw huis een thuis. Of je nu net bent verhuisd of je bestaande woonkamer opnieuw wilt inrichten, in onze collectie zit iets voor elke ruimte van je huis. Of je nu meer van minimalistisch, Scandinavisch of van kleurrijk houdt, wij hebben iets voor elke smaak in ons assortiment. Bekijk nu de  Bekijk nu de lifestyle-collectie.

Volg je ons nieuwe Instagram-account al, specifiek gericht op yoga en interieur liefhebbers? Bekijk het hier.

Explore the full byAlex collection!

luxurious home ware made to make each day count!

POUFS

YOGA MATS

PLAYMATS

WALLPAPER

Top Products