Je Hart Heeft Altijd Gelijk

In een wereld waar logica en rede vaak de boventoon voeren, wordt de kracht van intuïtie vaak over het hoofd gezien. Heb je ooit een beslissing genomen die gewoon goed voelde, ondanks wat anderen denken? In deze blogpost wordt dieper ingegaan op de betekenis van het volgen van je hart bij het maken van keuzes in het leven, en hoe je daarmee een pad kunt openen naar persoonlijke en professionele triomf. Ik geef je een inkijkje hoe dit mij in mijn persoonlijke en professionele leven helpt. 

 

Ik ben mijn bedrijf begonnen door mijn hart te volgen.Ik heb een stap 'in het onbekende' gezet door mijn intuïtie te volgen . Een deel van mij werd doodsbang, omdat ik alle (financiële) zekerheid kwijt was. Het andere deel was ontspannen. Omdat ik wist dat ik de juiste beslissing had genomen. Inmiddels weet ik dat als je naar je innerlijke stem luistert en acht slaat op de leiding ervan, je het potentieel hebt om een ​​bevredigender en welvarender leven op te bouwen dat dichter bij jezelf staat. Het hart heeft altijd gelijk.

Vertrouwen op je intuïtie

Vertrouwen op je intuïtie betekent het omarmen van de innerlijke wijsheid die je naar je ware verlangens en ambities leidt. Deze krachtige kracht in jou kan je op het pad naar succes leiden en je de weg wijzen wanneer twijfel en angst (onze gedachten) je proberen tegen te houden. Door te leren vertrouwen op je intuïtie, kun je alle obstakels overwinnen die je in de weg staan ​​en vol vertrouwen je hart volgen naar een vervullend en overvloedig leven waarin je meer in balans bent.

Perfection is the Enemy of Good

Twijfel en angst overwinnen

'Ik heb bang en weet het niet zeker', is een vaak gehoord argument om niet op je intuïtie te vertrouwen. Maar juist deze angst en twijfel overwinnen is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de reis naar een leven in balans. Je kent het wel, dat stemmetje in je hoofd dat het altijd beter weet en allemaal doemscenario's blijft oplepelen. Luister niet naar dat vervelende stemmetje in je hoofd dat je zegt dat je de dingen moet houden zoals ze zijn. Het loslaten van deze diepgewortelde angsten en het omarmen van kwetsbaarheid is een belangrijk aspect van dit proces, waardoor je jezelf open kunt stellen voor nieuwe kansen en ervaringen die kunnen leiden tot persoonlijke groei en vervulling. Waardoor jij een fijner persoon wordt en je omgeving daarvan geniet. 

Onze imperfecties accepteren

Het overwinnen van de angst voor kwetsbaarheid begint met het erkennen en accepteren van onze onvolkomenheden, en het begrijpen dat ze onze waarde niet verminderen, maar ons juist uniek menselijk maken. Door onszelf geleidelijk bloot te stellen aan situaties die kwetsbaarheid vereisen, kunnen we veerkracht opbouwen en leren dat open en authentiek zijn (wat in mijn gevoel kwetsbaar aanvoelt) vaak tot rijkere, betekenisvollere ervaringen leidt. Zorg ervoor dat je jezelf omringt met  empathische individuen die jou een veilige omgeving geven waarin je jezelf voelt aangemoedigd om je ware zelf te delen zonder angst voor oordeel.

Navigeren door succes met je hart

Succes met je hart navigeren vereist de bereidheid om kwetsbaarheid te omarmen en risico's te nemen bij het nastreven van je dromen. Het betekent vertrouwen op de innerlijke stem die je vertelt om door te gaan, zelfs als het pad onzeker of uitdagend lijkt. Door naar je hart te luisteren en trouw te blijven aan je verlangens en ambities, kun je alle obstakels overwinnen die op je pad komen.

In mijn persoonlijke leven streef ik ernaar om met meer passie te leven en meer open te staan ​​voor de mensen en kansen om mij heen. Tijdens mijn professionele reis is het mijn doel om een ​​duurzaam lifestylemerk te creëren dat jouw helpt om verbonden te blijven met jezelf en je dierbaren. Ik wil heel graag dat mijn bedrijf in een flow komt waarin de basis stabiel is en ik mijn creativiteit kwijt kan om door te groeien.

Ik heb vaak ups en downs tijdens beide reizen. Vooral door mensen die mij vertellen hoe zij denken dat ik dit moet doen, of simpelweg door data die mij de resultaten van mijn inspanningen laten zien en mij in een bepaalde richting duwen. Maar het gebeurt ook meer dan eens dat ik mijn innerlijke stem hoor die tegen me zegt 'je bent niet goed genoeg'. Daardoor ga ik steeds harder of slimmer werken om te komen waar ik wil zijn (wat meer dan eens leidt tot een soort paniekvoetbal activiteiten die me nergens toe brengen). Mijn uitdaging is om juist op deze momenten, om te luisteren naar mijn hart en onderbuikgevoel.

Mijn vader vertelde me altijd dat succes van mislukking naar mislukking gaat zonder je enthousiasme te verliezen. En ik zou eraan willen toevoegen: 'en je in balans blijft met je hart en gevoel'. Vergeet niet dat succes niet alleen gaat over het bereiken van een specifiek doel, maar ook over de reis die je aflegt om daar te komen. Laat dus laat je hart je gids zijn terwijl je door de wendingen van jouw eigen pad naar succes navigeert, en vertrouw erop dat het je zal leiden naar waar je hoort te zijn.

De korte recap van deze meer persoonlijke blog heb ik ook voor je. Zodat je het nog één keer voelt.; VOLGG JE HART.

In een wereld waarin logica vaak prioriteit krijgt boven intuïtie, is het van cruciaal belang om de wijsheid die in ons hart ligt te onthouden. Het vertrouwen op onze instincten, het overwinnen van twijfel en angst, het omarmen van kwetsbaarheid en het navigeren door succes met authenticiteit zijn allemaal sleutels om ons ware potentieel te ontsluiten. Door naar onze innerlijke stem te luisteren en de leiding van ons hart te volgen, kunnen we de weg vrijmaken voor een vervullender en succesvoller leven dat in balans is. Laat je hart je kompas zijn terwijl je op weg bent naar je ware doel. Vergeet niet dat succes begint met het volgen van je hart. Neem dus even de tijd om te luisteren, te vertrouwen en je hart de weg te laten wijzen.

Explore the full byAlex collection!

luxurious home ware made to make each day count!

POUFS

YOGA MATS

PLAYMATS

WALLPAPER

Top Products