Ben ik dit echt?

Balance Motherhood - ByAlex - Stressed mom

Ok, ik doe dit niet meer. Het is tijd voor goede voornemens voor het nieuwe jaar.

Ik verwerp, stop en weiger de octopus te zijn die ik mezelf heb laten worden.

Mijn tentakels zijn even lang, maar ze zijn momenteel verstrikt in een gigantische knoop die niet kan worden losgemaakt tenzij ik een paar ledematen verlies. Maar het moet gedaan worden. Ik moet mezelf ontwarren, anders kan het lichaam van dit dier (dat ik heb gemaakt) niet meer ademen.

Als moeder van drie kinderen, een groeiende ondernemer, een sexy echtgenote, een goede vriendin, een dochter van bejaarde ouders en een vrouw die elke dag haar tanden flost en haar nagelriemen smeert*, ben ik' Ik jongleer altijd met duizenden activiteiten. Ik heb het punt bereikt waarop ik gewoon in de war ben door al deze taken; Ik ben uit balans en heb het gevoel dat ik de controle over mijn eigen leven ben kwijtgeraakt.

Voel jij hetzelfde? Ben je klaar voor een aantal drastische veranderingen? Na alle decemberfestiviteiten, deadlines op het werk, familieverplichtingen, verkleedfeestjes en in ons geval een paar verjaardagen te vieren (waaronder die van mij), is het duidelijk. Het is tijd om te bezuinigen op sommige taken en om te gaan met een aantal van deze emoties. We moeten het evenwicht in ons leven terugkrijgen, om ten volle te kunnen genieten van het leven dat we leiden.

 
Balance Motherhood - Messy Playroom
 

Dus, hoe beginnen we?

Om eerlijk te zijn, heb ik geen idee. Google maar eens op woorden als ‘balanceren’ en ‘moeder’, en je krijgt maar liefst 58 miljoen(!) hits. De meeste zullen je een paar eenvoudige tips geven om je te helpen je focus te herwinnen en dingen voor elkaar te krijgen, maar bijna geen van hen zegt dat je minder moet doen. Om bepaalde dingen gewoon los te laten.

Maar het feit is, ik ben een octopus en ik wil alles doen. Ik wil een goede en liefhebbende moeder zijn (zoals mijn eigen moeder voor mij was). Ik wil iemand zijn die zichzelf blijft ontwikkelen en door middel van een zinvolle baan (zoals mijn vader) bijdraagt ​​aan de wereld om haar heen. Maar ik wil ook tijd in mijn huwelijk investeren om ervoor te zorgen dat het een duurzame relatie blijft die een leven lang meegaat (zonder dezelfde fouten te maken als mijn ouders).

Zoals we allemaal weten, worden tradities, gewoonten en aanhankelijkheidspatronen van generatie op generatie doorgegeven. Om volledig te begrijpen waar onze persoonlijkheidskenmerken vandaan komen en hoe we ons tot deze octopussen hebben ontwikkeld, moeten we naar onze eigen familie en die van onze partners kijken. Kunnen we dan voorspellen waar we naartoe gaan en hoe we kunnen voorkomen dat we onszelf de grond in rijden?

 
Balance Motherhood - Yoga kids mom yoga
 

Welke stappen kunnen we nemen om ons gelukkig en evenwichtig te voelen?

Dit is iets dat ik niet in vijf eenvoudige stappen voor mezelf of voor jou kan oplossen. Balans vinden in je leven is iets dat zo persoonlijk is, en het enige wat we kunnen doen is verhalen en ervaringen delen. Onthoud dat jij de lijm bent die alles bij elkaar houdt. Het algehele geluk van uw kinderen is gebaseerd op uw eigen welzijn; het draait allemaal om jouw geluk als ouder.

Het maakt niet uit of je ervoor kiest om thuis te blijven, 80 uur per week werkt, dik of dun bent. Het gaat over het beoefenen van zelfliefde en zelfzorg. Als we in balans zijn, kunnen we ons volledige potentieel bereiken.

Ik begin vandaag, ga je mee?

 
 

xoxo
Alex

 
Come Fly With Me - ByAlex Playmat - Speelmat

 

    Shop de look 

 

Explore the full byAlex collection!

luxurious home ware made to make each day count!

POUFS

YOGA MATS

PLAYMATS

WALLPAPER

Top Products