Mijn uitdagingen als eigenaar van een klein bedrijf

Mensen adviseren je om groot te dromen, zowel in zaken als in het leven. Stel een intentie voor je missie en gedraag je groot. Wees die persoon van je toekomstige dromen. Dit heb ik in 2019 gedaan. Ik heb mijn productie- en fulfilmentproces opgeschaald en geprofessionaliseerd. Ik nam deel aan heel wat beurzen, ging naar zakelijke bijeenkomsten, vroeg financiering aan en droomde groots. En ik bedoel GROOT. Ik slaagde erin groot te dromen, maar faalde groots in het bereiken van output. Eerlijk gezegd heb ik de 'zwarte cijfers' nog niet bereikt. Dit resulteert in klachten van mijn producer, mijn fulfilment guy, mijn sales agent en vooral mezelf. We willen allemaal meerijden in de trein van succes. Maar succes komt niet van de ene op de andere dag (althans niet in mijn leven).

In oktober sloeg de 'man met de hamer' me, hij sloeg me hard. Hij heeft me helemaal overrompeld. Dit gevoel was totaal nieuw voor mij en kon niet genegeerd worden door 'gewoon door te gaan', in de hoop dat de hevige pijn en vermoeidheid vanzelf over zou gaan. Door het zoveel mogelijk rustig aan te doen met mijn eigen bedrijf, 3 kleine kinderen en een man die voor zaken reist, heb ik dingen opgehelderd. Ik ben gewoon niet die persoon die gelukkig wordt als hij een paar dagen alleen op een beurs staat, dromend over een gigantische retailer die je speelmatten inneemt. Ik ben die persoon die anderen een plezier wil doen en ze een gelukkig en tevreden gevoel wil geven in hun eigen leven. Dit is altijd mijn bedoeling geweest met ByAlex. Om gelukkige en stijlvolle huizen voor kinderen te creëren. Daar draag ik aan bij met mijn speelmatten, kussens en behang. Ik wil stijl en geluk toevoegen aan uw huizen.

Daarom heb ik ervoor gekozen om een ​​grote verandering aan te brengen. Misschien ten goede, misschien ten kwade. In 2020 ga ik me meer focussen op mijn webshop en het creatieve deel van mijn bedrijf. Ik wil 12 nieuwe producten ontwerpen voor ByAlex. Elke maand één. Daarnaast ga ik pop-up shops en events organiseren in plaats van mee te doen aan grote beurzen waar ik me zo eenzaam voel. Ik wil gewoon dat contact met jou voelen, de mama en papa die samen met je kind op een speelmat spelen.

Dit geeft me ook de kans om mijn verkoopprijs (behoorlijk wat) te verlagen. Met een korting van 30% op alle speelmatten, hoop ik dat ik je budget kan halen door een gelukkig en stijlvol huis met kinderen te creëren. Dit is geen economische redenering, maar puur onderbuikgevoel en jouw feedback op mijn vragenlijsten.

Het is een spannende stap voor mij en mijn gezin. Met ons vijven verspreiden we graag onze liefde en visie. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat ik je kan inspireren en aan je wensen kan voldoen.

En onthoud altijd dat elke dag telt.
Laten we dit doen!

Spelen met baby speelmat

 

Explore the full byAlex collection!

luxurious home ware made to make each day count!

POUFS

YOGA MATS

PLAYMATS

WALLPAPER

Top Products