Zes manieren om te spelen: samen spelen

Niets geeft meer voldoening dan samen spelen..

Samen spelen vind ik het leukste aan moeder zijn. Dat is eigenlijk hoe en waarom byAlex begon. Ik wilde met al mijn kinderen tegelijk spelen, ongeacht hoe oud ze waren. Ik herinner me dat ik met een baby op mijn schoot zat, grappige dierengeluiden maakte of 'vroemmmmmm' ging met een van de jongens terwijl ze met hun speelgoedautootjes speelden. Toen realiseerde ik me; het belangrijkste is dat we een familie zijn.

Dat verlies ik soms uit het oog, het grotere geheel, en ik wil mijn ervaringen met jullie delen. Hoe ik ervoor zorg dat ik voldoende één-op-één tijd met mijn kinderen doorbreng, en hoe ik dat doe.

 
                    
                    

Kinderen worden ouder en dingen beginnen te veranderen.. 

Wat doe je als hun favoriete manier van spelen verandert? Creëer een ruimte waar ze hun eigen ding kunnen doen, terwijl ze toch bij elkaar zitten. De speelmatten zijn mijn ridder in glanzend harnas als het erop aankomt. Er is genoeg ruimte voor Hella om kopjes thee te zetten, voor Simon om in zijn eigen keukentje te bakken en te koken en Faas komt bij mij zitten - als ik me eenmaal heb neergeploft - om een ​​strip te lezen. Er is nog zoveel te doen op de speelmat, ook als ze ouder worden.

 
 
Speelmat samen spelen speelkleed
 

Aandacht is het belangrijkste dat u uw kinderen kunt geven

Of je nu met je kinderen speelt of dat ze samen spelen, aandacht is altijd het belangrijkste. Al is het maar voor vijf of tien minuten. Samen een boek lezen, een prikkelende deelnemer een fort laten bouwen, er is zoveel te doen in korte tijd. Het is niet alleen goed voor hen, maar het zorgt er ook voor dat je je weer jong voelt en je hoofd leegmaakt van al die to-do-lijsten.

Als ouders weten we wat ze nodig hebben en wanneer ze het nodig hebben, vooral in hun verschillende ontwikkelingsstadia. Kinderen zijn extreem gevoelig voor oprechte aandacht en genegenheid; de speelmat zal helpen om die momenten samen te creëren. Het is de perfecte manier om een ​​band met je kinderen op te bouwen, en leeftijd doet er echt niet toe, want iedereen kan plezier hebben op de speelmat.

Die kostbare momenten van onverdeelde aandacht zijn essentieel, zelfs als ze tieners zijn. Speel samen een spel, lees een boek of doe iets anders dat ze echt leuk vinden. Laten we eerlijk zijn, samen is veel leuker!

 
 
Speelmat open eind
 

Wat doe je het liefst op de speelmat?

ByAlex Playmats zijn perfect om samen te spelen, chillen, lezen en rondspringen, op elke leeftijd. Creëer de perfecte speelkamer en leeshoek voor je kinderen door een handgemaakte ByAlex speelmat toe te voegen. Je kunt er zelf een gebruiken, of je kunt de meest geweldige speelruimte creëren door meerdere speelmatten bij elkaar te leggen. Combineer ze met onze knusse kussens voor een comfortabele ruimte om te spelen en te chillen.

 
 

xoxo
Alex

 

    

     Shop de look 

 

Explore the full byAlex collection!

luxurious home ware made to make each day count!

POUFS

YOGA MATS

PLAYMATS

WALLPAPER

Top Products